Eerder dit jaar heeft u van ons een Save The Date ontvangen voor een Charity Dinner ter ere van het lustrum van de Thomas Stichting voor Jongeren (30 jaar) en de Thomas Stichting voor Microkredieten (10 jaar). We willen ons lustrumjaar graag op een feestelijke manier met u afsluiten. 

Hierbij nodigen we u van harte uit voor onze Charity Borrel in Amsterdam en/of Eindhoven. In een gezellige, informele setting kijken we terug op wat de Thomas stichtingen in de afgelopen jaren hebben bereikt. In een korte film laten we u zien, vanuit het perspectief van de door ons opgevangen kinderen, wat we dankzij uw donatie(s) hebben gerealiseerd. 

AGENDA

Datum: Zaterdag 11 november  vanaf 16.00 – 19.00 uur (vrije inloop)
Locatie: The Uptown Meatclub – Chef’s Table Van Baerlestraat 7  Amsterdam
Bijdrage: € 19,50 p.p.  hiervoor ontvangt u 3 consumpties en hapjes 
Optioneel: Na de borrel kunt u voor € 45,- p.p. excl. drank gebruik maken van een speciaal samengesteld 3-gangen menu aan de “Chef’s Table”. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website. 
Uiteraard gaat een gedeelte van uw bijdrage naar de door ons opgevangen kinderen in India.   

Aanmelden Amsterdam

 

Datum: Zaterdag 25 november  vanaf 16.00 – 19.00 uur (vrije inloop)
Locatie: Café ’t Vonderke  Lodewijk Napoleonplein 9  Eindhoven
Bijdrage: Consumpties zijn voor eigen rekening

Aanmelden Eindhoven

We verwelkomen u graag op één van bovengenoemde Charity Borrels zodat u met eigen ogen kunt zien waar uw donatie(s) terecht komt. Natuurlijk vinden wij het fantastisch als u vrienden, familie of kennissen meeneemt naar de borrel. Wij hopen ook hen te kunnen interesseren voor het werk van de Thomas stichtingen, waardoor wij in staat zijn nog meer kinderen in India te kunnen helpen.

Graag ontvangen we uw aanmelding via het aanmeldformulier